Wat is Beton Ciré?

Vaak ook wel betonlook of woonbeton genoemd, Beton Ciré is een gebruiksvriendelijke toepassing voor onder anderen jouw vloeren. Je creëert er een strakke industriële look mee, maar behoud toch het echte lounge gevoel. Het is veelzijdig en makkelijk te combineren met alle soorten materialen meubilair.

De voordelen van Beton Ciré

– Je zorgt voor een luxe uitstraling
– Duurzaam en gaat erg lang mee
– Krasbestendig en slijtvast
– Zeer laag in onderhoud
– Je creëert rust in jouw kamer door de diepe tinten

Het is een prachtige oplossing voor de vloer in jouw woonkamer, maar je kan het voor veel meer dan vloeren gebruiken.

Maar er zijn veel meer toepassingen zoals:

Een Beton Ciré muur

Deze betonlook leent niet zich niet alleen voor vloeren, maar kun je veel veelzijdiger inzetten. Je kan Beton Ciré ook gebruiken voor jouw muren, zo kun je een eenduidige look creëren in combinatie met een betonlook vloer of ervoor kiezen om alleen jouw muren te doen. Zoals we al aangaven is deze look goed te combineren met alle soorten stijlen.

Beton Ciré in de badkamer

Ook is deze manier van wanden of vloeren aanleggen de perfecte oplossing voor in de badkamer. Eén van de voordelen is namelijk dat Beton Ciré niet direct heel glad wordt wanneer het in aanraking komt met water. Dat scheelt een hoop glijpartijen na het douchen.

Tegels en voegen in badkamers hebben het grote nadeel dat deze vaak niet volledig waterdicht zijn; Beton Ciré is dat wel. Het is dan ook veel makkelijker schoon te houden en zo voorkom je schimmel tussen je voegen.

Beton Ciré in de badkamer is niet alleen heel praktisch, met de diepe tinten kan jij in jouw badkamer een stoere look creëren. Daarnaast staan de diepe tinten vaak mooi met de licht gekleurde accessoires die in een badkamer gebruikt worden.

Beton Ciré in de WC

Deze betonlook is niet alleen de ideale oplossing voor in de woonkamer of in de badkamer. Je staat er misschien niet direct bij stil, maar het kan ook een mooie oplossing zijn voor in de WC. De gladde structuur maakt het normaal ergste karweitje van het huishouden een eitje.

Met de rustieke tinten van de betonlook verwezenlijk je een kalmerend ogende wc met een luxe uitstraling.Columns

Beton Ciré voor in de keuken

In de keuken kun je deze toepassing perfect inzetten. Net als voor in de WC en de badkamer zorgt het voor een stuk hygiëne. Etensresten veeg je gemakkelijk weg en je hebt geen last van vet dat je uit jouw voegen moet poetsen.

Je kunt het natuurlijk gebruiken voor jouw keuken wand, maar denk ook aan het keukenblad dat jij van Beton Ciré kunt laten maken. Het is krasbestendig, zo hoef je niet bang te zijn voor de krassen die je vaak bij kunststof bladen ziet.

Wilt u meer weten? Neem direct contact op > Of vraag direct een offerte aan

Een vraag over Beton Ciré? We helpen je graag!