Om te beginnen een gietvloer van BKV.

Dat was een inkoppertje. Maar even serieus; een gietvloer is geen tapijt dat je er zo weer uittrekt als het versleten is. Of laminaat, wat je er net zo makkelijk uit- als inklikt. Een gietvloer ligt voor jááren, dat is nou net het voordeel. In de volksmond worden allerlei termen gebruikt voor een gietvloer: Epoxyvloeren, PU-gietvloeren, Bedrijfsvloeren, Betonlookvloeren, Industrievloeren, Coatingvloeren, Kantoorvloeren of Designvloeren.

Daarom is het van belang een weloverwogen keuze te maken. Wordt het PU, wat staat voor Polyurethaan? Dat leggen we vaak in particuliere woningen. Het heeft een mooie, fijne structuur, en is er in diverse RAL- en NCS-kleuren.

keuken

Verschillende namen voor dezelfde gietvloer

En zo zijn er nog allerlei termen die u tegenkomt als u op zoek bent naar een gietvloer: Betonlookvloeren, kantoorvloeren, winkelvloeren, horecavloeren, fitnessvloeren, naadloze vloeren, woonhuisvloeren, ziekenhuisvloeren, kindvriendelijke vloeren..

Krijgt de vloer op z’n Oud-Hollands gezegd flink op zijn donder dan adviseren we een epoxyvloer. Dat is loeisterk, heftruckproof zeg maar. Om u echt passend advies te geven komen we het liefst bij u over de vloer. De oude dan welteverstaan.

Wilt u weten welke vloer het beste bij u past? Neem vandaag contact op >