…maar nooit durfde te vragen

Leuk dat u dat vraagt! Wat u ook heeft liggen, plavuizen, hout, linoleum, natuursteen noem maar op, het antwoord is ja! En anders maken we de ondergrond geschikt.
Ons antwoord luidt nee, tenzij u een van de woonboten bezit die na het Europees Kampioenschap van ’88 zo’n 30 graden uit het lood liggen.. Een geringe afwijking, zeg maar 1 centimeter per strekkende meter, is eenvoudig te verhelpen.
Goeie vraag! En we kunnen u weer geruststellen. De dekvloer in nieuwbouwhuizen wordt altijd in het begin van de bouw gelegd en is dus uitgewerkt als wij aan het werk gaan.
Een gietvloer gaat een leven lang mee. Het leggen duurt één werkweek oftewel vijf dagen. Dat lijkt veel maar dan krijgt u wel de mooiste gietvloer! En zeg nou zelf, wat is vijf dagen op een mensenleven..?
Weer zo’n vraag waar we blij van worden! Gietvloer en vloerverwarming is zoals de Engelsen zeggen ‘a match made in heaven!’ Heerlijk comfortabel en ook nog eens energiezuinig.
BKV legt vloeren in elke RAL- en NCS-kleur. En dat zijn er veel. Maar het kan ook gekker. Gestreept, glitters, een logo of een afbeelding, kan allemaal.
Volmondig JA! Sterker nog; er is geen vloer hygiënischer dan een gietvloer. Simpelweg omdat er geen naden in zitten en de vloer niet poreus is. Even dweilen en u kunt letterlijk van de vloer eten. Niet handig, want dan moet u weer dweilen.
Binnengelopen zandkorrels zijn de grootste vijand van een gietvloer, omdat het werkt als schuurpapier. Goed vegen bij de voordeur dus, en anders schoenen uit. Liever ook geen golfschoenen dragen binnenshuis.
Daar kunnen we helaas geen antwoord op geven. Althans niet zomaar in het wilde weg. Het hangt namelijk van nogal wat zaken af; wat voor gietvloer wilt u en hoe groot is ie? Daarom krijgt u van ons vooraf een uitgebreide offerte waarin alle kosten staan. Wat u niet vooraf krijgt is een rekening, zoals bij sommige concurrenten. U betaalt pas als de vloer ligt en u tevreden bent. Lijkt ons niet meer dan logisch.

Welke vloer?

Een gietvloer of woonbeton geen tapijt dat je er zo weer uittrekt als het versleten is. Of laminaat, wat je er net zo makkelijk uit- als inklikt. Een gietvloer ligt voor jáááren, dat is nou net het voordeel. In de volksmond worden allerlei termen gebruikt voor een gietvloer: Woonbeton,Epoxyvloeren, PU-gietvloeren, Bedrijfsvloeren, Betonlookvloeren, Industrievloeren, Coatingvloeren, Kantoorvloeren of Designvloeren.
Daarom is het van belang een weloverwogen keuze te maken. Wordt het PU, wat staat voor Polyurethaan? Dat leggen we vaak in particuliere woningen. Het heeft een mooie, fijne structuur, en is er in diverse RAL- en NCS-kleuren.

Krijgt de vloer op z’n Oud-Hollands gezegd flink op zijn donder dan adviseren we een epoxyvloer. Epoxy is loeisterk, heftruckproof zeg maar. Om u echt passend advies te geven komen we het liefst bij u over de vloer. De oude dan welteverstaan.

Vraag meer informatie aan  

BKV Kunstofvloeren

  • van Ostadestraat 9
  • 1506 LA Zaandam
  • info@demooistegietvloeren.nl
  • tel: 075 614 95 84