Over BKV gietvloeren

We ruilden de gulden in voor de euro. Maxima veroverde WimLex, en Feijenoord de UEFA-cup. Pim was minder fortuinlijk, en Lance won voor de vierde maal op rij NIET de Tour de France. We zongen met zijn allen de Ketchupsong mee. Auto van het jaar werd de Peugeot 307. Maar de belangrijkste gebeurtenis van 2002 was toch wel dat Bleeker Kunststof Vloeren, kortweg BKV, zijn intrede deed op de gietvloerenmarkt! En in die markt liggen we sindsdien goed zeg maar.

Onze roots liggen in Zaandam, maar we leggen in heel Nederland. In Friesland zeggen we “It giet oan!” als we aan een klus beginnen. Maar ook in Limburg zijn we keend an hoes. En alle provincies daartussen.

Hoe BKV werkt

Voordat er ook maar een vierkante centimeter gelegd wordt krijgt u een uitgebreide offerte waarin alle kosten staan. Geen verrassingen achteraf dus.

Als onze offerte u bevalt en we de vloer gaan leggen zijn we aannemer, opmeter, voorbereider, legger, afwerker en opruimer. Met andere woorden, we doen de klus van A tot Z en u heeft één aanspreekpunt. Dat is wel zo duidelijk.

Ook leuk om te vermelden, u betaalt ons pas als de vloer naar volle tevredenheid ligt. Dus niet vooraf zoals bij sommige concullega’s.

Het leggen van ‘de mooiste gietvloer’ kost ons vijf dagen. Dat is niet niks maar dan heeft u een vloer die een leven lang meegaat. Mits u ‘m goed onderhoudt, maar ook daarvoor krijgt u uitgebreid advies van ons. Want het is natuurlijk uw vloer, het blijft toch ook een beetje ons kindje.

Benieuwd wat uw voordelen zullen zijn? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan >

Een van de 7 zekerheden van BKV

  • Betalen doet u pas als u tevreden bent

Zes andere zekerheden van BKV zijn:

  • All-inclusive offerte
  • We doen de klus van A tot Z
  • Geen meerprijs voor een ruimte met lastige hoeken
  • Gietvloeren in alle (RAL/NCS)kleuren
  • Een gietvloer voor elke portemonnee
  • We geven uitgebreid onderhoudsadvies