Zoekt en gij zult een gietvloer vinden.

Deze bijbelse tekst gaat – ook voor een gietvloer – nog steeds op, dankzij de alom geprezen zoekmachines. Koekelen (ja je spelt het anders maar dit vinden wij leuker) heet dat nieuwe zoeken. U heeft waarschijnlijk gekoekeld op ‘gietvloeren’ of ‘kunststof vloer’. Op ‘particulieren’? ‘Kindvriendelijke vloer’? ‘Makkelijk schoon te maken’? ‘Duurzaam’? Misschien zocht u op ‘Zaandam’. Het liefst natuurlijk op ‘de mooiste gietvloeren’. Dan komt u meteen bij BKV uit.

Een truc om als bedrijf sneller gevonden te worden is zoveel mogelijk relevante zoekwoorden (in dit geval over kunststof vloeren) gebruiken. SEO heet dat oftewel Search Engine Optimization. Zoekmachineoptimalisatie op z’n Nederlands, de droom van elke scrabbelaar. De tekst hieronder gieten we vol gietvloer-termen. Bleeker Kunststof Vloeren verexcuseert zich bij voorbaat als het een onzinnig en onsamenhangend verhaal is, u weet nu waarom.

Gietvloer voor uw woonkamer

U zoekt een gietvloer, of nog specifieker een gietvloer voor de woonkamer. Moet het een epoxyvloer zijn, een PU-vloer dan wel een beton gietvloer? Egaline betonlookvloer? Polyurethaan ? Cementgebonden vloer? U wilt sowieso een naadloze vloer, naadloos dus. Zonder naden, een naadloze gietvloer. Een designvloer wordt het ook wel genoemd. In alle kleuren van de regenboog, daarmee bedoelen we RAL- en NCS-kleuren. En hoe wordt zo’n vloer gelegd? Nou, niet dus. Hij wordt namelijk gegoten. Ook daarover vertellen we u van alles op onze site.

Wilt u er vloerverwarming bij? Sambal? Mooie kalender? Bier van huis, lollie voor kind? En wat voor coating wenst u? Een flexibele coating? Makkelijk in onderhoud? En hoe zit het met de badkamer? Een PU vloer in de badkamer? Allemaal strakke vloeren, wij gieten strakke vloeren. In de woonkamer, de badkamer, het toilet, de keuken, de slaapkamer, de garage, de schuur, het kippenhok, op zolder? Maakt ons niks uit. Wij leggen een strakke, naadloze gietvloer. De mooiste van Nederland. Vandaar demooistegietvloeren.nl!

BKV Kunstofvloeren

  • van Ostadestraat 9
  • 1506 LA Zaandam
  • info@demooistegietvloeren.nl
  • tel: 075 614 95 84